We Bake History
SINCE 1974

We Bake History

Η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ-Ελληνική Ζύμη είναι η κορυφαία εταιρία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Κοντά 50 χρόνια συμβάλει στη διάδοση της ελληνικής διατροφικής παράδοσης, με τα προϊόντα της να διαδίδουν από γενιά σε γενιά τη θρεπτική αξία της ελληνικής κουζίνας. Δημιουργεί αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις και καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, επιλέγοντας πάντα εκλεκτά υλικά άριστης ποιότητας όπως εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Παράγοντας στα 3 ιδιόκτητα υπερσύγχρονα εργοστάσια πάνω από 700 κωδικούς τόσο για τον χώρο του Food Service όσο και για τον χώρο του Retail, μέσω των μαρκών της - Χρυσή Ζύμη και Ελληνική ζύμη - και μίας πληθώρας άλλων μαρκών του λιανεμπορίου (Private label), η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ δημιουργεί μοναδικά προϊόντα με ποικιλία ειδών ζύμης και απολαυστικών γεμίσεων βασισμένες σε αυθεντικές σπιτικές συνταγές και αγνά υλικά του τόπου μας. Η μοναδική μπουγάτσα, τα στριφτάρια και η ποικιλία από πιτάκια ξεχωρίζουν για το τραγανό φύλλο τους, την αφράτη σφολιάτα τους & τις πλούσιες πεντανόστιμες γεμίσεις τους.

Η εταιρία, παραμένοντας συνεπής στην εξαιρετική ποιότητα και διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, έχει επιτύχει σημαντική και βιώσιμη ανάπτυξη στην ελληνική και διεθνή αγορά, διανέμοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 Το Όραμα μας

Το Όραμα μας

Το όραμα μας είναι να γίνουμε μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρίες προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης εμπνέοντας ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να αγκαλιάσουν την ελληνική διατροφική σοφία.

 Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία μας

Η εταιρεία, έχοντας ως πυλώνες λειτουργίας την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, επενδύει συστηματικά και αδιάκοπα σε έργα υποδομής, τεχνολογικού εκσυγχρονισμού καθώς και σε ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και έχει επιτύχει σημαντική ανάπτυξη διανέμοντας τα προϊόντα της στην εγχώρια αγορά και παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες.

Ιστορία του Ψησίματος Αρχίζει!

1974

Η οικογένεια Αραμπατζή ξεκινάει την παραγωγή προϊόντων ζύμης. Η Ιστορία του ψησίματος αρχίζει.

1980

Ίδρυση της εταιρείας "Μακεδονική Σφολιάτα" και 1η επένδυση σε γραμμή παραγωγής. Ιδρυτής της εταιρείας ο Μιχαήλ Αραμπατζής.

1984

Νέο εργοστάσιο παραγωγής στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

1985

Παραγωγή του πρώτου συσκευασμένου κρουασάν στην Ελλάδα (Smaky).

1987

1ο Λαμινατόριο, για παραγωγή κρουασάν και προϊόντων σφολιάτας, στην Ελλάδα.

1993

Η εταιρεία μπαίνει στην αγορά των σούπερ μάρκετ.

2001

Ίδρυση της εταιρείας Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΒΕΕ "Ελληνική ζύμη" με νέο εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο.

2007

2ο Εργοστάσιο παραγωγής στην βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο και νέα γραμμή παραγωγής πίτσας.

2015

Νέες γραμμές παραγωγής φύλλου κρούστας.

2017

Επέκταση των εγκαταστάσεων με 8500m2 αποθηκευτικών χώρων και παραγωγής.

2021

4ο εργοστάσιο παραγωγής (15.000 τ.μ,) στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης με 6 νέες γραμμές παραγωγής.

2022

Συνεχίζουμε να ψήνουμε ιστορία!