Πίτα Brioche Με Φιλέτο Κοτόπουλο & Γραβιέρα Κρήτης Ποπ

100415
Πίτα Brioche Με Φιλέτο Κοτόπουλο & Γραβιέρα Κρήτης Ποπ

Βάρος ανά τεμάχιο

210g

Βάρος ανά κιβώτιο

8,4kg

Τεμάχια ανά κιβώτιο

40

Κιβώτια ανά παλέτα

63

Οδηγίες συντήρησης προϊόντων

Διατήρηση σε ψυγείο:

24 ώρες

Διατήρηση σε κατάψυξη:

-6 °C: 3 ημέρες
-12 °C: 1 εβδομάδα
-18 °C: έως την ημ/νία λήξης

Γενικες Οδηγιες Χρησης:

-Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη
-Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων

Οδηγίες ψησίματος για αερόθερμο φούρνο:

1. Ρυθμίστε τη στόφα σας στους 32-35°C με υγρασία 70-75%.
2. Τοποθετήστε το κατεψυγμένο προϊόν στη στόφα, για 45 έως 50 λεπτά.
3. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 έως 25 λεπτά.
4. Προσαρμόστε τη διάρκεια και τη θερμοκρασία του ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Βάρος / Χαρτοκιβώτιο
Χαρτοκιβώτια / Παλέτα
Απόψυξη / Λεπτά
Τεμάχια / Χαρτοκιβώτια
Στόφα
Νηστίσιμο
Προστοφαρισμένο
Προστοφαρισμένο
Προψημένο
Προψημένο
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο