Πίτα Brioche Με Φιλέτο Κοτόπουλο & Γραβιέρα Κρήτης Ποπ
100415
Βάρος ανά τεμάχιο
Βάρος ανά κιβώτιο
Τεμάχια ανά κιβώτιο
Κιβώτια ανά παλέτα
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Διατήρηση σε ψυγείο:
24 ώρες
Διατήρηση σε κατάψυξη:
-6 °C: 3 ημέρες
-12 °C: 1 εβδομάδα
-18 °C: έως την ημ/νία λήξης
Γενικες Οδηγιες Χρησης:
-Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη
-Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων
Οδηγίες ψησίματος για αερόθερμο φούρνο:
1. Ρυθμίστε τη στόφα σας στους 32-35°C με υγρασία 70-75%.
2. Τοποθετήστε το κατεψυγμένο προϊόν στη στόφα, για 45 έως 50 λεπτά.
3. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 έως 25 λεπτά.
4. Προσαρμόστε τη διάρκεια και τη θερμοκρασία του ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας.
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ
Νηστίσιμο


