Πεινιρλί Αρτοζύμης Με Γαλοπούλα
100412
Βάρος ανά τεμάχιο
Βάρος ανά κιβώτιο
Τεμάχια ανά κιβώτιο
Κιβώτια ανά παλέτα
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Διατήρηση σε ψυγείο:
24 ώρες
Διατήρηση σε κατάψυξη:
-6 °C: 3 ημέρες
-12 °C: 1 εβδομάδα
-18 °C: έως την ημ/νία λήξης
Γενικες Οδηγιες Χρησης:
-Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη
-Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων
Οδηγίες ψησίματος για αερόθερμο φούρνο:
1. Ρυθμίστε τη στόφα σας στους 32-35 βαθμούς Κελσίου με υγρασία 70-75%
2. Τοποθετήστε τα προιόντα στη λαμαρίνα σε απόσταση αρκετή το ένα από το άλλο (Υπολογίστε το τριπλάσιο του όγκου τους)
3. Τοποθετήστε τα στη στόφα όπως είναι παγωγμένα για περίπου μία με μιάμιση ώρα. Εάν δεν υπάρχει εξοπλισμός στόφας, αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου περίπου δύο με τρεις ώρες (προσδιορίστε το χρόνο την πρώτη φορά) μέχρι να διογκωθούν καλά και να επανέρχεται το ζυμάρι μετά από ελαφρύ πάτημα με το δάχτυλο.
4. Λίγο πριν βγάλετε τα προιόντα από τη στόφα, προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
5. Ψήστε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ


