Μίνι κρουασάν πραλίνας
100260Βάρος ανά τεμάχιο
Βάρος ανά κιβώτιο
Κιβώτια ανά παλέτα
Στρόφα
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Διατήρηση σε ψυγείο:
24 ώρες
Διατήρηση σε κατάψυξη:
-6 °C: 3 ημέρες
-12 °C: 1 μήνα
-18 °C: έως την ημ/νία λήξης
Γενικες Οδηγιες Χρησης:
- Ρυθμίστε τη στόφα σας στους 32-35 βαθμούς Κελσίου με υγρασία 70-75%.
- Τοποθετήστε τα προϊόντα στη λαμαρίνα σε απόσταση αρκετή το ένα από το άλλο (Υπολογίστε το τριπλάσιο του όγκου τους).
- Τοποθετήστε τα στη στόφα όπως είναι παγωμένα για περίπου 50-60 λεπτά. Εάν δεν υπάρχει εξοπλισμός στόφας, αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου περίπου δύο με τρεις ώρες (προσδιορίστε το χρόνο την πρώτη φορά) μέχρι να διογκωθούν καλά και να επανέρχεται το ζυμάρι μετά από ελαφρύ πάτημα με το δάχτυλο.
- Ψήστε στους 170-180 βαθμούς Κελσίου για 15-20 λεπτά.
- Προσαρμόστε τη διάρκεια και τη θερμοκρασία του ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας.
Οδηγίες ψησίματος για αερόθερμο φούρνο:
1. Τοποθετήστε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στο φούρνο, χωρίς να το αποψύξετε.
2. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 12 εως 15 λεπτά.
3. Προσαρμόστε τη διάρκεια και τη θερμοκρασία του ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας.
*Προϊόν βαθιάς κατάψυξης
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ
Νηστίσιμο